torsdag 7 januari 2010

Foto Elin Lodén

I dag har Styrman, Amiralen och jag varit på plats på skutan och planerat och fixat. Matroserna har nu nya platser och nya kamrater att träna samarbete med i klassrummet. Det har skurats och plockats så det är fint och fräscht inför terminsstarten.

Vi kommer att ägna extra mycket tid i början på terminen till att hitta tillbaka till den arbetsro och glädje som vi vill ha i klassen.
Naturligtvis kommer vi också att fokusera på att alla matroser arbetar med de kunskapsmål som vi satt upp i den individuella utvecklingsplanen.

Eftersom vi fortfarande har härlig men kall vinter är det viktigt att matroserna har bra med varma kläder, som vanligt är vi ute upp till 2 timmar under skoldagen, om inte kylan blir alldeles för hård så klart.
Jag vill be er föräldrar att titta över barnens lådor med extrakläder. Vi har trångt i hallen så vi vill ha er hjälp med att se till att de extrakläder som finns på skolan ligger i den blå lådan eller nerpackade i en tygpåse typ gympa-påse. Detta behöver barnen er hjälp med kontinuerligt.

Skepp o'hoj!

Kapten Karlsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar